Luke blogt er op los! ( … of niet … )

Luke blogt er op los!
Contra-expertise Leyzoom

De gemeente Goirle had eerder de bouw van een woning op de hoek van de Abcovenseweg / Leyzoom afgewezen. De gronden daarvoor waren niet volledig duidelijk. Advocatenbureau Holla, Poelman en van Leeuwen vroeg BRO in 2009 een onafhankelijk advies uit te brengen over de mogelijkheid voor woningbouw op deze plek. Vanuit een historische studie bleek dat de bouw van een woning op deze plek prima in de ruimtelijke structuur kon passen, mits werd voldaan aan enkele eenvoudige randvoorwaarden. Anno 2011 is de woning in aanbouw.

Klik hier om het advies te lezen

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Categories
Twitter Goodies
  1. Iedere reactie, opmerking of vraag is welkom